Wednesday, September 21, 2011

instagram.

untuk pengguna2 iphone/ipad/ipod, application ni sungguh best..korang boleh post gambar2 yang korang tangkap..pastu boleh tambah2 efek sikit tapi kalau yakin dengan hasil tangkapan, xpayah letak efek pon ok..hehe..application ni jugak boleh di 'link' dengan twitter, facebook, flickr, tumblr etc. so, member2 korang yang bukan pengguna iphone/ipad/ipod pon boleh usha hasil tangkapan korang (bajet tangkap ikan la pulak)..gambar2 kat bawah ni antara gambar2 yang ada dalam instagram den..semua gambar di capture menggunakan kamera iphone..not bad kan walaupun 3mp je..









gambar ekstra --> redang trip

so, kepada pengguna2 iphone/ipad/ipod yang belum download apps ni, silalah download sekarang..free je pun apps ni kat appstore..nanti da ada account, bagitau den..boleh den follow..

p/s : Olimpik Malaysia vs. Olimpik Jepun sekarang!

2 comments:

  1. pic sume cam pro shiall..pakai hp je ek? bapak best instagram ni

    ReplyDelete