Monday, October 3, 2011

nanoblock.

Nanoblock is a micro-sized building block system with its smallest parts being a mere 4x4x5 mm. It is a stimulating hobby material for everyone but especially for grown-ups who wish to be absorbed in making projects in great detail. 

xdela addict mana tapi den teruja la kalau nampak benda2 macam ni dekat kedai..den first time jumpa kat Toys R Us KLCC..dekat MPH pun ada jual jugak..harga 1 model ni RM70..ada banyak lagi model..blok binatang pun ada gak..


 
Japanese building



Mini Taj Mahal



actually, susah jugak nak pasang nanoblock ni sebab size yang kecik..agak memenatkan mata la..nak kena belek betul2..kalau salah pasang, leceh jugak nak pasang balik..tapi apa2 pun, den suka benda ni sebab boleh hilang stress..tutup telinga dengan earphone, pasang lagu2 best pastu assemble benda ni..serius layan!

kalau buat benda ni sebagai hiasan kat meja pun nice jugak..kat umah den, kena simpan model2 ni tinggi kalau x, hancur dikerjakan dek anak buah den..kalau ada duit lebih, den nak try kumpul semua model tapi kena slow2 la..duit dah xbanyak macam time intern..hehe..



1 comment:

  1. menarik la ;) tp mahal nyer..teringin nak buat satu..hehee

    ReplyDelete